comunicavox

Connect with us!

På rejse gennem norsk TV’s historie

Leave a comment

I 2004 skabte den norske producent Dropout tv-programmet Typisk Norsk, som blev vist første gang på NRK, den norske nyhedskanal. Programmet opnåede stor popularitet og succes i Norge, hvilket gjorde, at de fortsatte   programmet i 2005 og 2006.tv

Fra et spansk synspunkt var det mest interessante ved programmet at se, hvordan den audiovisuelle undervisning har ændret sig i Norge.

Tilskuerne fik mulighed for at lære om andre emner, såsom indvandringen i det 19. og i begyndelsen af det 20. århundrede i USA, hvor der blev efterladt spor fra det norske sprog, og hvilket indflydelse det havde på sproget, da det blev sat overfor de andre sprog der på dette tidspunkt fandtes i USA. Eller hvordan de følger en velanset norsk lingvist til Island, hvor de finder spor af gammelnorsk.

Vi vil fortælle mere om dette program, Typisk Norsk, i senere indlæg.

Hvis du opdager andre programmer lig med dette blive sendt på spansk tv, skriv da venligst en kommentar i kommentarboksen  og giv os og de andre læsere et nostalgisk tilbageblik, samtidig med at du hjælper os med at bevare nysgerrigheden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s